Buna dimineata!

Buna dimineata dragi prieteni!

Stiu ca a trecut prea mult timp de cand nu am mai scris pe blog insa vreau sa imi cer scuze pentru acest aspect. Timpul meu este limitat de la o vreme incoace si parca nu reusesc sa imi gasesc echilibrul si sunt mai mereu intr-o fuga nebuna. Nu stiu voi ce ati mai facut in ultima vreme insa eu de cand ma chinui sa ma impart intre serviciu si copii simt ca trec zilele si anii cumva pe langa mine, nici nu apuc sa ma bucur prea mult de tot ce se intampla in jurul meu. Poate este doar parerea mea, poate timpul nu s-a comprimat asa cum imi lasa mie impresia, insa eu ma simt putin pierdut in aceasta goana nebuna dupa bani, avere si multe altele.

Sincer nu stiu ce mai vreau de la viata. Ne doream la un moment dat sa ne cumparam o casa. Am alergat prin oras in lung si in lat, am descoperit cu stupoare ca exista zeci de strazi, cartiere noi de care habar nu aveam, am vazut sute de case noi construite peste noapte si niste preturi de nu te poti atinge de ele. Sa zicem ca sunt putin dezamagit de preturile din orasul nostru regal. Preturi mari, salarii mici, strazi cu gropi cat cuprinde, oameni rai, invidie si lista poate continua.

Am cam deviat putin de la subiect si nu asta am intentionat insa in aceasta dimineata in fata unei mari cani de cafea am simtit nevoia sa ma confesez si sa imi eliberez sufletul de frustrarile acumulate in ultima vreme.

Voi, dragii mei ce planuri aveti? Ce visuri neindeplinite aveti?

O zi frumoasa, va doresc!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s