O baie frumoasa

Locuiesc la bloc de mai bine de 30 de ani. Am trait aici clipe mai mult sau mai putin placute din cauza vecinilor mei dragi si scumpi.

De ani de zile avem mari probleme cu inundatiile in baie. Curgea apa non stop in baie iar vecinii nostri dragi refuzau sa isi rezolve problemele negand ca problemele nu sunt de la ei.

Sincer sa fiu ma cam saturasem de aceeasi poveste mereu de aceeasi renovare superficiala care nu facea altceva decat sa acopere pentru putin timp problema si ne costa niste bani inutil.

Din fericire pentru mine de curand s-a mutatvla noi pe scara un cuplu de tineri mai intepati. Ei nu au stat la discutii cu vecinii care nu isi reparau problema. Acestia si-au facut asigurare facultativa a locuintei si in momentul in care au intampinat probleme de la vecini, au chemat firma de asigurare ca sa constate problema aparuta.

Vecinii nostri dragi nu au putut sa mai zica nimic de aceasta data. Au fost somati de catre firma de asigurari sa rezolce problema ca altfel vor fi amendati.

Acestia nu au mai comentat si s-au apucat de renovari.

Dupa doua zile de zgomote puternice nu mai curgea apa la noi in baie. In sfarsit putem sa investim si noi cu incredere in baie, vom putea sa achizitionam si noi mobilier baie modern fara sa ne fie frica ca se va deteriora curand din pricina vecinilor.

Acum o sa caut acel mobilier de baie perfect, vom pune ai alta gresie si faianta, o cabina de dus noua si vom avea in sfarsit acea baie frumoasa la care am visat de ani de zile.

S-a demonstrat si de aceasta data ca de multe ori cu vorba buna nu se pot obtine mereu cele mai bune lucruri si ca in viata e bine sa fii mai tupeist ca sa obtii ceea ce iti doresti, drept dovada sunt vecinii mei carora le multumesc din suflet pentru ca au rezolvat vechea problema care parca nu isi gasea rezolvarea si datorita lor am si eu acum baia pe care mi- o doresc.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s